fredag , 29. maj 2020
Photo by Nycholas Benaia on Unsplash
Foto: Nycholas Benaia

Afslutning af forløb

I dag var så sidste dag med tværprofessionel samarbejdsuge og alle teams skulle præsentere hvad de havde fået ud af det. Dette var vildt spændende, da hvert team i klyngen havde fået hver deres case at arbejde med. Dette gjorde også, at vi havde taget hver vores indgangsvinkel på de problemer borgeren stod med eller over for. Dette satte virkelig tankerne i gang hos mange af os, at selvom et problem virker nemt at løse, så kan der være mange måder at gøre det på. Selvom man tror fra starten af, ud fra billedet som var det eneste vi havde fået, at man kunne putte personen i en bestemt boks, så kunne man det altså ikke. Derfor skal vi virkelig tænke over vores forforståelse, som kan hindre os i at give den rette behandling til en borger.

Så det er noget jeg ser frem til at arbejde mere med, når vi skal ud i klinikkerne i løbet af de 3,5 år uddannelsen tager. Det bliver også interessant og se hvordan dem der har arbejdet med fagene i mange år gør det. Tror også vi måske kan komme til at lære dem noget omkring det, da jeg selv har prøvet at blive udsat for forforståelse fra personerne i det sundhedsfaglige miljø. Dette er kun ca. 2,5 år siden, så tror stadigvæk mange ikke tænker over det eller ikke har lært det da de studerede.

Fra i morgen går vi så i gang med “normal” undervisning. Dog er den første dag en intro til 1. semester, så er lidt spændt på at se hvad vi får at vide. Men den tid den sorg, så nu skal der slappes af og nyder at vi har fået tidligt fri i dag.

Om C. D. Hansen

Studerende, kommende sygeplejerske med interesse for teknologi og spil. Vil her på siden komme med skriverier om min vej igennem uddannelsessystemet.

Tjek også

Photo by Nicole Honeywill on Unsplash

Første dag

Puha, sikke en dag. En hel masse information proppet ind i vore hoveder omkring uddannelsen …

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.