Frequently Asked Questions

Hvordan kommenterer jeg?

I bunden er hvert indlæg er der mulighed for at kommenterer. Vi har valgt at bruge vores eget kommentar system, da ikke alle har Facebook. Dette betyder, at du skal skrive dit navn og e-mail for at kommenterer. Vi bruger ikke din email til andet end at verificere om du har skrevet en kommentar før.

Min kommentar bliver ikke vist

Hvis det er første gang du kommenterer på siden skal den godkendes først. Dette er så kommentar delen af siden ikke fyldes med spam. Hvis du har kommenteret før, vil den blive vist med det samme hvis den ikke indeholder links. Disse skal godkendes hver gang.

Hvorfor blev min kommentar fjernet?

Hvis du ikke overholder dansk lov og almindelig pli, så vil ens kommentar blive fjernet. Hvis loven er brudt vil dette også medføre en politianmeldelse fra vores side.

Hvordan kommer jeg i kontakt med Den Blå Gnu?

Hvis du har en kommentar til et indlæg, så brug kommentar systemet i bunden af indlægget. Er det andet du vil i kontakt om, så finder du vores kontakt formular her.

Er det at slette kommentarer ikke censur?

Både ja og nej. Selvfølgelig skal man have lov til at skrive sin mening, men hvis tonen er for hård eller dansk lov bliver brudt ser vi ingen anden mulighed end at slette en kommentar. Derfor kan en kommentar blive slettet. Spam af/i kommentarene vil også blive slettet, da de intet tilføre til samtalen.

image_layers_2
image_layers_1

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål her?