torsdag , 2. april 2020
Foto: C. D. Hansen

I dag er dagen

Så er det i dag at dagen er kommet. Men hvilken dag, spørger du nok, hvis du ikke har læst nogen andre indlæg på bloggen. Dagen hvor jeg starter uddannelsen som sygeplejerske. Har ventet på denne dag siden jeg fik at vide, at jeg var optaget på uddannelsen.

Ventetiden har været lang og næsten ulidelig, men nu er det overstået. Glæder mig til at møde mine medstuderende, både sygeplejerskerne men også de andre som vi starter et tværfagligt forløb med i de første uger.

Vender tilbage senere på dagen og skriver om selve dagen, håber det er positivt.

Om C. D. Hansen

Studerende, kommende sygeplejerske med interesse for teknologi og spil. Vil her på siden komme med skriverier om min vej igennem uddannelsessystemet.

Tjek også

Photo by Marvin Meyer on Unsplash

Meget viden

Sikke nogle dage på skolen med en masse ny viden og det er jo dejligt. …

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.